BASES PET. FORMAT

BASES DE LA 1A EDICIÓ DEL CONCURS DE PINTURA SECA EN PETIT FORMAT

Data: 10 i 11 de març de 2018
Inscripció: Gratuïta
Organitza: Ajuntament d’Aitona

1. Participació: Podran participar els pintors que ho desitgin, sense distinció  d’edat , nacionalitat ni categoria.
2. Màxim nombre d’obres que es poden presentar per pintor: 3. Cada obra només podrà aspirar a un premi.
3. El procediment i tècnica de realització de les obres és lliure. No s’acceptaran suports ni obres acabades que estiguin emmarcades, amb pinces aplicades ni protegits amb vidre o qualsevol altre material, el suport de l’obrà serà rígid i no s’admeten obres en suport inconsistent.
4. El tema d’aquest any serà obligatòriament el riu Segre  per promocionar “rutes per caminar” a la vora del riu Segre. Al bloc de l’Ajuntament d’Aitona estaran penjades fotografies dels indrets com a suggeriment i s’admetran tant les obres fetes en estudis com “in situ”.
5. La mida serà: 4F (33x24cm)
6. Els participants podran elaborar la seva obra en qualsevol moment i s’haurà d’entregar al fer la inscripció i segellat per la pintura ràpida o bé a l’hora de l’entrega de la pintura ràpida en qüestió.
7. El veredicte es farà públic el dia 11 de març a les 18h. a la capella de Sant Gaietà, les obres premiades quedaran en propietat dels patrocinadors i les fotografies d’aquestes obres seran penjades a la pàgina web de l’Ajuntament d’Aitona.
8. Exposició de les obres: Les obres no premiades seran exposades a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona fins al dia 31 de març  L’artista de les obres no premiades podrà posar preu. Una vegada clausurada l’exposició, podran ésser retirades les obres exposades i no premiades en un termini de 60 dies a partir 1 d’abril pels autors o persones autoritzades.
9. La Comissió es reserva el dret a resoldre qualsevol cas no previst a les bases
10. El fet de participar en el concurs suposa la total acceptació de les bases i la conformitat amb el veredicte del Jurat.
11. L’organització es reserva el dret de reproduir fotogràficament totes les obres, les quals podran ser publicades per les entitats organitzadores citant la corresponent autoria.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog